V-Tox

✔️ Thee (poedervorm) maken zoals gebruikelijk  


✔️  Eens in de paar dagen

✔️ geadviseerd om 's avonds  te drinken


✔️ een pot, voor meer dan een maand

V-Tox ingrediënten voordelen

 

Rozenbottel /Rose hip, heeft een heerlijke scherpe smaak en samentrekkende werking en levert antioxidanten en vitamine C. Rozenbottel wordt gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Stevia Leaf.  Stevia is  Het blad wordt voornamelijk gebruikt als zoetstof in Zuid-Amerika. Locals gebruiken het als een substituut voor suiker voor degenen die geen suiker mogen gebruiken. Verschillende glycosiden, waaronder stevoside - dat is ongeveer 100 tot 200 keer zoeter dan suiker - zorgen voor de zoetheid.

Kamille bloem. De bloem is een milde relaxant die een evenwichtige stemming ondersteunt, verzacht keelpijn en bevordert de slaap.

Kliswortel, is een lid van de daisy familie die zijn oorsprong heeft in Eurazië - is nu stevig gevestigd als een genaturaliseerde plant in Noord-Amerika.  het helpt de lever bij het ontgiften. De wortel wordt geserveerd als een levensmiddel in Japan, waar het bekend staat als gobo. Lijkt op een lange bruine wortel, klis kan worden bereid op dezelfde manier u genieten van een wortel.

Sinaasappelschil,  ondersteunent het spijsverteringsstelsel. Verlaagt de bloeddruk,verlaagt het cholesterol, gunstige werking voor diabetici, helpt bij afvallen en verhoogt het immuunsysteem.

Pepermunt. Goed voor de spijsvertering en maagklachten te kalmeren zoals opgeblazen buik en misselijkheid. Goed bij verkoudheden, het verdunt en verwijdert overtollig slijm uit het lichaam. vermindert verstoppingen in de borst.

Japanse Kamperfoelie,  is afkomstig uit Oost-Azië en zeer gewaardeerd in de chinese geneeskunden.  Wordt gebruikt om ontstekingen, koorts, ademhalingsproblemen ,verkoudheden en rematoïde artritis te behandelen. Een algemene ondersteuning van het immuunsysteem.

Contact

Heidestraat 6

3560, Lummen

​​

Tel: 0498/81.57.60

info@ctgh.be

  • Facebook Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon