Tropical Blast

Het Trim sapje wordt 30 min voor een maaltijd gedronken in 1/2de liter water, warm of koud om de eetlust te onderdrukken, snoepen te vermijden en om u een kleine energieboost te geven. Je kan het ook in 1 liter water doen en drinken gedurende de dag.

 

Het hoofdingrediënt is inulin fiber. Deze gaat werken op het verwijderen van oude, opgedroogde uitwerpselen die een thuis gevonden hebben in de darmen. Als we te zwaar zijn dan kunnen deze zich niet goed verwijderen. Inulin fiber helpt dus bij het opruimen van het afval.

 

Voor de productie van de tropical blast wordt 100% Isolate gebruikt , de meest hoogwaardige whey eiwitten. Deze doorlopen een serie van hoog ontwikkelde filtratieprocessen om overtollige vetten en suikers te “isoleren”.

 

De suikers die toegevoegd zijn hebben geen invloed op insuline en leveren geen calorieën, geschikt voor diabetici. Ook hebben ze geen invloed op je gebit.

 

Tropical blast:

 

*Vermindert vetopslag in en rond de lever wat belangrijk is om leverziektes te vermijden.

*Hoog in anthocyaninen, antioxidant flavonoïden die het vermogen van het lichaam verhogen om insuline te produceren en zo diabetes af te weren.

*Verhoogt het metabolisme.

*Breekt het vet en suiker in voedsel sneller af ( ideaal om te drinken voor een etentje ).

*Vermindert trek in ongezonde snacks

*Geeft een sneller voldaan gevoel.

*De trim herstelt het evenwicht tussen zuren en basen = alkaliseren.

 

Dit sapje is een geschenk voor je darmen en daar bovenop super lekker. Gezonde darmen zijn een must om je lichaam gezond houden.

Tropical blast kan in combinatie met alle andere producten.

Contact

Heidestraat 6

3560, Lummen

​​

Tel: 0498/81.57.60

info@ctgh.be

  • Facebook Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon