1.png

De ultieme maaltijdvervangende eiwitshake

3 verschillende eiwitten - 3 verschillende absorptiesnelheden

P4 is ontworpen als de ultieme maaltijdvervangende eiwitshake. Voor ons betekent dat, je lichaam de MAXIMALE hoeveelheid voeding geven voor het MAXIMALE aantal uren! Het doet dit door drie verschillende eiwitbronnen te combineren, elk met een verschillende absorptiesnelheid, waardoor je het voordeel hebt van consistente, langdurige energie.

2.png

Collageenproteïne: Als de op één na meest voorkomende stof in ons lichaam na water, wordt collageen snel opgenomen en kan P4 bijna onmiddellijk werken. En collageen is niet alleen geweldig voor het opbouwen van gezonde spieren, het is ook een krachtige ondersteuning van gezonde gewrichten, organen en zelfs HUID.

3.png

Whey Proteïne: De go-to-proteïne van topsporters over de hele wereld heeft whey-eiwit enkele uren nodig om te absorberen en te gebruiken. Dit houdt je lichaam en spieren voorzien van brandstof, terwijl het je eetlust helpt onderdrukken en je langer een vol gevoel geeft. Het helpt ook om calorieën te verbranden en een gezonde stofwisseling te ondersteunen.

4.png

Erwtenproteïne: Net als de andere twee heeft dit plantaardige eiwit enkele serieuze voordelen. Het unieke vermogen om de niveaus van het hongerhormoon grelin te verlagen, zorgt ervoor dat je je nog langer vol voelt om je gewichtsbeheersing te maximaliseren. Het is zelfs bewezen dat het een gezond hart en nieren ondersteunt!

PLUS 21 Vitaminen en Mineralen
Essentieel voor de gezondheid van uw lichaam, de meeste mensen krijgen niet genoeg vitamines en mineralen binnen in hun dagelijkse voeding. Met alles van vitamine B voor energieproductie, ijzer voor het opbouwen van spieren en zelfs jodium voor de stofwisseling, P4 vult die leegte en geeft je lichaam nog MEER KRACHT!

5.png
balk.png

*Resultaten kunnen variëren en zijn niet typisch.
Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, onder behandeling staat van een arts of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u het inneemt.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.