Al mijn hele leven vecht ik tegen de kilo's.

Elk dieet probeerde ik en het hielp maar ik kon het niet volhouden. Het was vechten tegen mezelf en tegen de kilo's.

Dan werd ik zwanger van mijn zoontje. Hopla 20kg erbij! Stilletjes aan ging er kilo per kilo vanaf tot op een bepaald gewicht waar ik nog niet blij mee was. Niet het gewicht waar ik mee begonnen was voor ik zwanger werd.

Plots in 2016 val ik uit met mijne rug. De ene pijnmedicatie achter de andere een zware rugoperatie en de kilo's kwamen erbij. dan in 2018 eindelijk een dieet gevonden waar ik mij goed kon in vinden en waarbij ik mijn kilo's afviel. Maar ik ging toen 4x per week sporten. Deed ik mijn zoontje naar school en hup een uurtje sporten en ik kon heel goed mijn gezond eetpatroon aanhouden. 10kg was ik afgevallen na 2.5maand.

Terug zwanger van ons dochtertje. Allee weer 20 kilo erbij!! Na mijn bevalling even gewacht want ze zeggen 9 maanden zwanger is 9 maanden ontzwangeren. Na 9 maanden wou ik mijn oude dieet terug opnemen maar het lukte niet meer als voor mijn zwangerschap.

Ik kon geen 4x per week meer gaan sporten laat staan 2x per week. ik heb een baby in huis! Kan ik niet zomaar ergens achterlaten!?

Mijn  gezond eetpatroon aanhouden lukt maar niet als je en voor mij en voor de kinderen en nog eens anders voor mijne man moest koken. Dus ik viel wel af maar niet veel meer en ik kwam ook even goed terug bij. Dus bleef ik schommelen.

Tot ik op sociale media 2 ex collega's van mij tegen kwam. Ze zagen er goed uit!! Ik trok mijn stoute schoenen aan en ik belde ze voor meer uitleg. Nadat ik deze gekregen had heb ik onmiddelijk de producten besteld. Ben ze beginnen te gebruiken en ik zie gelijdelijk aan mij gewicht en centimeters zakken.

Waarom lukt het mij nu wel? Omdat ik bij deze producten niet verplicht ben te sporten en een bepaald dieet te volgen. Ik eet normaal gezond en moet niks meer appart koken. Af en toe ga ik eens wandelen om toch wat beweging te hebben. Na de eerste week was ik al wat verloren -1.2kg zei de weegschaal!!

Ik deelde mijn ervaringen aan de mensen die ik tegen kwam zoals aan de schoolpoort in de lokale supermarkt enz... Plots had ik mensen die ook wilde starten met de produkten.

Ohjee en nu?? Nu ben ik in het team gestapt die mij goed ondersteunen en helpen in dit avontuur. Wat doe ik nu? Ik begeleid mensen die samen met mij in de producten geloven al is het om ze alleen te gebruiken of om mee in te stappen bij ons.

Wat mij zo fel aansprak om dit te doen was dat je enkel en alleen 20 dollar wat nog geen 20€ is moet investeren en voor de rest is het aankoop verkoop. Zoals in een winkel maar dan bij je thuis.

Ondertussen werk ik ook terug na 4jaar revalidatie in de thuiszorg en doe ik de producten als bijberoep. Maandelijks mijn loon van mijn hoofdberoep en wekelijks mijn prestatie's uitbetaald van mijn bijberoep. Zo blij dat ik deze stap heb gezet en dat het leven voor ons een stuk gemakkelijker is!

Mijne man die eerst heel sceptisch was is nu plots overtuigd! Vooral terug kunnen sparen voor een betere toekomst voor ons en ons gezin! Love it!!