Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar. Dit is mijn verhaal met de geweldige producten!

Heel mijn leven ben ik altijd al mollig geweest. Fanatieke sporter zijn was niks voor mij, al beweeg ik wel super graag. Diverse diëten al gedaan, maar nooit kunnen volhouden en als je je doel hebt bereikt kom je gewoon alles terug bij en zelfs meer.

Daarboven op eet ik gewoon ook super graag, ik kan daar echt van genieten en met veel diëten moet je alles laten juist wat je het lekkerst vind. Vind jij het dan makkelijk om vol te houden? Ik niet!

In juni 2019 heb ik mijn hoogste gewicht bereikt, 85 kilo stond op de weegschaal. Ik heb een paar tranen gelaten hiervoor! Al heel mijn leven hoor ik dat ik overgewicht heb, maar dit getal zorgde ervoor dat ik in de obesitas groep te recht kwam. Gezond voor mijn leeftijd zeker niet! En het is dan ook nu aan mij om een gezondere levensstijl te bekomen.

In juli heb ik dan ook de klik gemaakt en ben ik beginnen hardlopen. Dit 2 maanden volgehouden en 2,5 kg mee kwijt geraakt. Daar ben ik nog altijd trots op. Maar het was niet genoeg, ik had die extra steun nodig om mijn doel te kunnen bereiken.

Ons Lindsay was al even bezig met de koffie en vertelde wat het haar van voordelen allemaal bracht. Wat mij in het begin hard aantrok was het eetlustremmend effect wat de koffie heeft. Ik moest niks laten van mijn dagelijks eten. Ik vind dat er een verschil is tussen alles nog kunnen eten, maar minder er van eten dan heel veel moeten laten en dan dat de goesting eens zo groot is omdat het niet mag.

Dit was dus de doorsteek dat ik in september 2019 ben begonnen met de koffie. Alleen de koffie in het begin, 2 tassen per dag.

Ja man, wat een verschil was mij dat! Na een maand de koffie consequent te drinken zag én voelde ik het verschil!

En wat ik vandaag nog altijd voel… meer energie, ik eet minder maar wel nog altijd alles, ik kon fatsoenlijk naar het toilet gaan, mijn geluksgevoel is gestegen, ik kijk positiever naar de dingen rond om mij en over mijn eigen ook.

Ik was al overtuigd van het product, maar wou lichamelijk sneller resultaat hebben waarbij ik ben begonnen met de carb burner. Dankzij deze combinatie ben ik op 10 weken 3,5 kilo afgevallen MAAR daar moet je niet alleen naar kijken WANT ik was ook 10 cm buikomtrek EN 10 cm heupomtrek kwijt!!

Ja hou dat maar eens op een meetlat, ik kon mijn eigen ogen niet geloven!!

Ondertussen ben ik 15 cm buikomtrek kwijt en 5,5 kilo lichter. Ik ben er van overtuigd dat ik dit vol hou en mijn uiteindelijke doel nog ga bereiken!

Eenmaal daar, kan ik je ook verzekeren dat je 1 tas koffie nog blijft drinken als onderhoud. Heb ik 1 maand moeten doen wegens omstandigheden en ben niks bijgekomen! De resultaten maar vooral het gevoel wat de koffie mij geeft zou ik niet meer anders willen in mijn leven! Hij is een blijvertje

Veel liefs,

Laura