ThermoRoast

Mensen over de hele wereld worstelen regelmatig om een ​​strategie voor gewichtsbeheersing te vinden die werkt. Meestal is het proces bijna ondraaglijk. De strijd is echt met pieken en dalen die tot frustratie leiden en nog steeds de gekke stemmingswisselingen, geen energie en de hele tijd honger als gevolg hebben. Thermoroast is DE oplossing voor gewichtsbeheersing.

Verbeterde stemming,prestaties en afslanken, kan niet worden bereikt met 1 enkele voedingsstof, het vereist een stapel van verschillende onafhankelijk presterende voedingsstoffen die samen werken.

Thermoroast koffie biedt die optie. Geformuleerd met natuurlijke eetlustremmers, feel good ingrediënten en detox componenten.

p-synefrine HCL p-synephrine wordt vaak gebruikt voor atletische prestaties, onderdrukking van eetlust, gewichtsbeheersing, meer energie en betere focus.  Het wordt gebruikt om het gewicht te beheersen en als het samen met cafeïne wordt ingenomen, wordt de vetverbranding in een hogere versnelling gezet.

 

Dynamine (Methylliberine) Dynamine is volledig natuurlijk en de bron is de kucha-boom die de bladeren van de boom prmarliy. Overeenkomsten met cafeïne en theacrine, maar met meer voordelen,sommigen zullen het classificeren als een ingrediënt voor prestaties.

 

B-fenylethylamine (PEA). Deze feelgood-verbinding, ook bekend als het liefdesmolecuul, komt van nature voor in het lichaam, maar vermindert samen met veroudering. Het draagt ​​bij tot een verbetering van plezier, passie en geluk. een cognitieve verbetering, betere concentratie, scherpere focus en een stemmingsverbetering. PEA kan ook depressie verlichten en helpen bij het afvallen.

 

DL-fenylalanine (DLPA) . Een essentieel aminozuur dat vaak wordt aangeboden als voedingssupplement en dat goede resultaten heeft opgeleverd bij pijn, huidproblemen en zelfs angst en depressie. DLPA, waaronder hulp bij stemmingswisselingen, PMS, energie, focus en alertheid en ADHD.

 

Groene thee-extract (als VASO6 ) Het bestrijdt zwaarlijvigheid, helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden, beschermt de lever en is goed voor de bloedvaten. Groene thee-extract is ook goed voor de huid, verbetert trainingen en herstel en helpt bij het afvallen.

 

Full Spectrum Cacaopoeder (5-HTP) Het is zowel voor de gezondheid van het hart als voor stress en bloeddruk. Stemmingsverbeteringen en verlichting van depressie kunnen ook het gevolg zijn van het consumeren van 5-HTP.

 

L-Theanine staat bekend om en wordt beschouwd als een anti-angst supplement. Helpt bij het verminderen van stress en bevordert de kalmte. Een boost in aandachtsspanne en geheugen staan ​​ook op de lijst met voordelen van L-Theanine en bevordert een betere slaap.

 

Chroom polynicotinaat is een sporenmineraal dat helpt bij de balans en controle van de bloedsuikerspiegel. Naast bloedcontrole, stabiele insulinespiegels en ondersteuning van insuline om beter te presteren, helpt het bij het reguleren van cholesterol.

Contact

Heidestraat 6

3560, Lummen

​​

Tel: 0498/81.57.60

info@ctgh.be

  • Facebook Social Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon