Valentus

PROBLEMEN OM GEWICHT TE VERLIEZEN?
DIT IS WAAROM.

Als je net als de meerderheid van de mensen bent, heb je dieet na dieet geprobeerd, met weinig tot geen succes. Waarom? Zelfs als u minder calorieën verbruikt, is de natuurlijke reactie van uw lichaam om glucose of suiker te verbranden voordat het vet gaat verbranden. En het dieet van de gemiddelde persoon bevat VEEL suiker die beschikbaar is om te verbranden. 
Gelukkig is er een oplossing en die heet ketose.
Ketose kan worden bereikt door een "keto" -dieet te volgen, dat u kan helpen snel af te vallen doordat uw lichaam vet in plaats van suiker kan verbranden. Bovendien hebben onderzoeken aangetoond dat zelfs na het stoppen met een keto-dieet, de meerderheid van de mensen het gemakkelijker vond om minder calorieën te consumeren zonder honger te hebben. Het is een wetenschappelijk bewezen en effectieve vorm van gewichtscontrole!
balk.png
Toegevoegd aan thermoroast-koffie, andere koffie of warme chocolademelk, zal PREVAIL Keto Creamer je sneller naar je doelen brengen en je langer gezond houden! Hoe werkt het? PREVAIL Keto Creamer biedt een suikervrije toevoeging aan uw dagelijkse kopje koffie en levert gezonde vetten om uw ketose te versterken en u te helpen zich beter dan ooit te voelen. Simpel gezegd, aangezien ketose vet opneemt en het als biologisch beschikbare energie in je bloedbaan brengt, helpt deze heerlijke creamer je om vet in energie om te zetten!
Keto creamer
   Bevordert de "natuurlijke" ketogenese
   Ondersteunt de gezonde bloedsuikerspiegel van uw lichaam
   Levert gezonde vetten voor hersenvoeding
   Ondersteunt een gezonde eetlust
   Stemmingsondersteuning
   Lost onmiddellijk op - geen blender!
   Goede smaak
   Verslaat honger
   Gebruik voor het beste resultaat
      Valentus ThermoRoast of een andere
      koffie (geen suiker)
SLEUTEL INGREDIENT:
GRIFFONIA (5-HTP)

Prevail KETO Creamer wordt aangedreven door een uniek ingrediënt genaamd Griffonia Extract (5-HTP). Griffonia is een geweldige ondersteuning voor de stemming en helpt u daarom bij het bereiken van een optimale gezondheid.
Keto Creamer