Hallo, mijn naam is Kelsey en ik ben 24 jaar. En dit is mijn verhaal!

 

Ik ben heel mijn leven al wat flinker geweest. Ik heb super veel diëten gedaan, maar volhouden was moeilijker dan verwacht. Ik heb een half jaar geleefd op shakes, maar als ik stopte kwam ik de kilo's weer bij.

Op 8 juni 2019 had ik mijn zwaartste gewicht : 96kg! Ik ben op 9 juni 2019 begonnen met shakes te drinken. Ik verving mijn maaltijden door shakes of pudding. Gezond was het zeker niet! Maar ik viel er 10kg van af. Ik was zo blij dat het getal van mijn weegschaal gezakt was naar 86kg na een half jaar vol te houden, ben ik ook meteen gestopt omdat ik mij terug goed voelde in mijn vel.​

Ik heb na een 5-tal maanden dat ik gestopt was met de shakes, LAURA MUNSTERS leren kennen en die was al even bezig met de koffie en ze vertelde mij wat haar voordelen allemaal waren. Ik dacht letterlijk van HUH? wat kan koffie of tropical blast nu doen om af te vallen? Dat gaat toch niet helpen? Maar ik wou terug onder de 80 kg wegen. Omdat na het stoppen van de shakes ben ik 6 kg terug bijgekomen. En toen had ik het gehad met mijn gewicht, ik wou er iets aan doen!

Dus heb ik de stap gezet in Mei 2020 om te beginnen met de koffie. Ik dronk in het begin alleen de koffie, 1 tas per dag. Daarna heb ik de tropical blast er bij genomen om sneller te kunnen afvallen en zeker een voldaner gevoel te hebben.

Ik schrok toen ik het verschil zag in mijn kleren en in de spiegel! Ben ik dat in de spiegel? Na 5 maanden de koffie en tropical blast consequent te drinken zag en voelde ik het verschil! Ik voel mij gelukkiger en ik heb weer een positief zelfbeeld en kan terug trots naar mezelf kijken.

Ik eet nog alles zoals voor het gebruik van de producten, gewoon veel minder grote porties. Ik ben nu veel vrolijker dan tevoren en voel mij terug goed in mijn eigen lichaam.

Ik was al super overtuigd van de producten , maar nu WOW wat een producten! ik vind het jammer dat ik mijn centimeters niet gemeten heb, ik ben 6,3 kg en een HOOP centimeters kwijt geraakt in 4 en een half maand tijd!

ik kon mijn ogen niet geloven!! Ik kan nu letterlijk niet meer zonder mijn koffie en tropical blast! Het heeft mijn levenstijl helemaal veranderd, en wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet!

Ik ben nu ook mee in de business gestapt omdat ik zo overtuigd ben van deze producten! Ik voel mij een heel ander mens!

 

Vele Groeten,

Kelsey

x