afbeelding.png
KOM TOT RUST, ONTSPAN & HERSTEL.
Als het gaat om het ondersteunen van een gezond lichaam, is het ontzettend belangrijk dat je een goede nachtrust hebt. Het lichaam gebruikt deze tijd om zichzelf op natuurlijke wijze weer op te bouwen en te herstellen. Terwijl het dagelijks leven voorbij raast, is het belangrijk om je lichaam tijdens de slaap de kans te geven volledig uit te rusten en zichzelf te herstellen. Slaap stelt je lichaam in staat cellen te herstellen en weer energie op te bouwen.
Ter ondersteuning van dit proces hebben we nu onze op collageen gebaseerde formule, Hibernate 8, ontwikkeld. Gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om je lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces dat het ondergaat terwijl het slaapt.
balk 2.png
COLLAGEEN
Collageen is het belangrijkste onoplosbare vezelachtige eiwit in de extracellulaire matrix en in het bindweefsel. Op dezelfde manier als ijzergaas beton versterkt, verleent collageen elasticiteit en weerstand aan het bindweefsel in ons lichaam, waaronder pezen, ligamenten, kraakbeen, botten en huid.
VITAMINE B5 - CALCIUMPANTOTHENAAT
* Calcium bevordert de normale spierfunctie.
* Calcium bevordert de normale werking van 
     spijsverteringsenzymen.
VITAMINE B6 - PYRIDOXINE
* Bevordert een normaal proteïne- en glycogeenmetabolisme.
* Vermindert symptomen van lusteloosheid en vermoeidheid.
* Bevordert de regulering van de hormonale activiteit.
 GEMBEREXTRACT
* Wordt gebruikt als tonicum voor het spijsverteringsstelsel.
 DRUIVENPITEXTRACT
* Krachtige antioxidant.
* Kan oxidatieve schade verminderen.
ASHWAGHANDA
*  Wordt gebruikt om stress en vermoeidheid te verminderen.
De ingrediënten van PREVAIL HIBERNATE 8 ?
ingr.png
INGREDIËNTEN: Collageen (Runder), Druivenpitextract (Vitis vinifera 95% Proanthocyanidines 200:1 -
Sulfieten), Voedingszuur (Citroenzuur), Gemberwortelextract (Zingiber Officianalis 20:1), Ashwaghandawortelextract (Withania Somnifera 5:1), Kleuren (Druivenhuid-extract), Natuurlijke smaken (kersen en druiven), Acerolakersenfruit extract (Malphigia Emarginata), Kamillebloemextract (Matricaria Recutita 10:1), Zoetstof (Sucralose), Citroenmelisse-extract (Melissa Officianalis 4:1), Montmorency-kersenfruit extract (Prunus Cerasus), Calcium (Calciumcitraat), Vulstof (Dextrose), Vitamine B5 (Calciumpanthotenaat), Vitamine B6 (Pyridoxine HCl), Chroom (Chroompicolinaat)
balk 1.png